کیک لیمویی پودینگی لایه‌ای با روکش نارگیل، کیک نرم و خانگی با بافت مرطوب و طعم لیمو

کیک لیمویی پودینگی یکی از خوش‌عطرترین و لطیف‌ترین کیک‌های خانگی است که ترکیب طعم ترش و دلنشین لیمو را با بافتی نرم و مرطوب ارائه می‌دهد. لایه میانی پودینگ لیمویی، این کیک را خاص‌تر از کیک‌های معمولی کرده و روکش نارگیل، ظاهر و طعم آن را کامل می‌کند. این دسر انتخابی عالی برای پذیرایی عصرانه، مهمانی و دورهمی‌های خانگی است.



مواد لازم برای تهیه پودینگ لیمویی:

1️⃣ ۱ عدد تخم مرغ
2️⃣ ۵۰ گرم شکر
3️⃣ ۴۰ گرم نشاسته ذرت
4️⃣ آب ۱ عدد لیمو
5️⃣ پوست رنده شده ۱ عدد لیمو
6️⃣ ۳۰۰ میلی لیتر شیر


مواد لازم برای تهیه مایع کیک:

1️⃣ 2 عدد تخم مرغ
2️⃣ 10۰ گرم شکر
3️⃣ ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل یا ۱ بسته وانیل شکری
4️⃣ ۱۲۰ میلی لیتر روغن
5️⃣ ۱۲۰ میلی لیتر شیر
6️⃣ ۲۲۰ گرم آرد
7️⃣ ۱۵ گرم بیکینگ پودر


مواد لازم برای روی کیک:

1️⃣ کمی کره ذوب شده
2️⃣ پودر نارگیل


نکات:

1️⃣ مقادیر مذکور برای تهیه کیک در قالب ۲۰ تا ۲۲ سانتی متری مناسب است.
2️⃣ مدت زمان و روش پخت: ۱۵ دقیقه در ۲۰۰ درجه + ۲۵ دقیقه در ۱۹۰ درجه (حرارت بالا و پایین)


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *