آموزش دسر لایه لایه خامهای و میوهای با طعم بینظیر! طرز تهیه مرحلهبهمرحله دسر لایهای خانگی با ظاهری شیک، مناسب مهمانی و پذیرایی!
دسرهای لایه لایه همیشه جزو جذابترین و خلاقانهترین گزینهها برای مهمانیهای خاص و عصرانههای خانوادگی هستند. این دسر خوش طعم و مجلسی با لایههای ترد، خامهای و میوهای؛ ترکیبی بینظیر از طعمها و بافتها را ارائه میدهد که همگان را شگفتزده میکند. در این آموزش ویدیویی، طرز تهیه دسر لایه لایه با خامه فراوان، لایه میانی مربا یا سس توتفرنگی و خمیر ترد مرحله به مرحله توضیح داده شده تا بتوانید با کمترین امکانات یک دسر حرفهای خانگی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر لایه لایه:
– خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم
– آب: ۱۵ میلیلیتر
– شکر: ۱۰ گرم
– خامه قنادی: ۷۰۰ میلیلیتر
– پودر قند: ۱۵۰ گرم
– ماست: ۷۰ گرم
– توتفرنگی: ۵۰۰ گرم
– شکر: ۲۰۰ گرم
– آبلیمو: ۱۰ میلیلیتر
– نشاسته: ۲۰ گرم
– آب: ۳۰ میلیلیتر
– قهوه فوری: ۳۰ گرم
– شکر: ۲۰ گرم
– خامه زدهشده: ۲۵ گرم
– پودر کاکائو: ۵ گرم
سوالات متداول:
1. مواد لازم دسر لایه لایه خامهای چیست؟
اصلیترین مواد این دسر شامل خمیر هزارلا یا خمیر آماده، خامه فرم گرفته، شکر، وانیل و مربا یا سس توتفرنگی است.
2. چطور لایهها را زیبا و یکدست بچینیم؟
تأکید بر سرد بودن خامه هنگام فرم دادن و پخش یکنواخت آن بین لایههاست. هر لایه خمیر کاملاً خنک شود تا خامه آب نشود و ظاهر لایهها ترد و یکدست بماند.
3. آیا میتوان از میوه یا مواد دیگر در این دسر استفاده کرد؟
بله، علاوه بر سس توتفرنگی، میتوانید از موز، آناناس، شکلات یا آجیل هم در لابهلای دسر استفاده کنید.
4. برای تزیین دسر چه گزینههایی داریم؟
استفاده از پودر قند، برش توتفرنگی، برگ نعنا یا حتی شکلات ذوب شده برای ظاهر حرفهای و زیباتر این دسر مناسب است.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
رولیگامی در آپارات: Aparat.com/RoliGami