آیا رویای پختن یک دسر اروپایی شیک با بافتی باورنکردنی را دارید؟ طرز تهیه کیک کارپاتکا، معروف به کیک کوه برفی، شاید در نگاه اول پیچیده به نظر برسد، اما با این راهنمای ویدیویی جامع، شما هم میتوانید این کیک را با خمیری کاملاً پفکی و یک کرم وانیلی غلیظ و لطیف در خانه درست کنید. ما تمام فوت و فنهای لازم برای رسیدن به آن کرم بینظیری که زیر دندان آب میشود را به شما نشان خواهیم داد.
مواد لازم برای خمیر پفدار:
۱. آب – ½ پیمانه (۱۲۰ گرم)
۲. کره – ۵۵ گرم
۳. آرد – ۶۰ گرم
۴. تخممرغ – ۳ عدد
۵. شکر – ۲ قچ (۱۰ گرم)
۶. نمک
مواد لازم برای کرم قنادی:
۱. زرده تخممرغ – ۲ عدد
۲. شکر – ۷۰ گرم
۳. نشاسته ذرت – ۳۰ گرم
۴. شیر – ۴۰۰ میلیلیتر
۵. نمک – کمی
۶. اسانس وانیل – چند قطره (اختیاری)
مواد لازم برای کرم موسلین:
۱. کره نرم – ۱۱۵ گرم
۲. کرم قنادی سرد – از مرحله قبل
۳. شکر – ۲۰ گرم
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





