بزرگترین چالش پخت سینه مرغ، خشک شدن آن است؛ اما با این روش پخت در هواپز (Air Fryer)، مرغی با رویه برشته و بافتی فوقالعاده نرم و آبدار خواهید داشت. راز این طعم بینظیر در ترکیب ادویههای جادویی (پاپریکا، پونه کوهی، زیره و سیر) نهفته است. در این آموزش، علاوه بر مرینیت صحیح مرغ، روش پخت مارچوبه با پنیر پارمزان را هم یاد میگیرید تا یک بشقاب رژیمی، لوکس و کامل را در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده کنید.
مواد لازم برای مرغ در هواپز:
1. روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
2. نمک – ½ قاشق چایخوری
3. پاپریکا شیرین – ½ قاشق چایخوری
4. پونه خشک – ½ قاشق چایخوری
5. پودر سیر – ½ قاشق چایخوری
6. فلفل سفید – ½ قاشق چایخوری
7. زیره – ½ قاشق چایخوری
8. فلفل قرمز خردشده (اختیاری) – ⅛ قاشق چایخوری
9. فلفل سیاه – ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای مارچوبه:
1. مارچوبه – ۱ دسته، سرهای چوبی جدا شود
2. روغن زیتون – ۱ قاشق غذاخوری
3. نمک – به مقدار لازم
4. فلفل سیاه – به مقدار لازم
5. پودر سیر – ¼ قاشق چایخوری
6. آویشن خشک – ¼ قاشق چایخوری
7. آبلیمو تازه – مقدار کم
8. پنیر پارمزان (برای رنده روی غذا)
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





