پاستا ایتالیایی خانگی با سس خامه‌ای و گوشت چرخ‌کرده، تزیین شده با جعفری تازه

پاستا ایتالیایی یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان است که در خانه هم می‌توان آن را به سبک رستورانی درست کرد. در این دستور پخت ویدیویی ساده با مراحل گام به گام و بسیار آسان به شما طرز تهیه پاستا ایتالیایی سریع و خوشمزه را در خانه آموزش می‌دهیم. این سبک پاستا در سال 2025 به عنوان پاستا خامه‌ای فوری، محبوب و ترند شده است. امیداوریم که از تماشای این فیلم آموزش آشپزی جذاب لذت ببرید…



مواد لازم پاستا ایتالیایی خوشمزه:

① پاستا: 160 گرم
② پیاز: ½ عدد
③ روغن گیاهی یا روغن زیتون
④ فلفل دلمه‌ای: ½ عدد ️
⑤ سوسیس ایتالیایی (Salsiccia): 2 عدد متوسط
⑥ رب گوجه‌فرنگی: ½ قاشق غذاخوری
⑦ گوجه‌فرنگی: ½ عدد
⑧ خامه: 150 گرم
⑨ آب پاستا: حدود 50 گرم
⑩ نمک
⑪ فلفل سیاه
⑫ پنیر پارمزان: 1 قاشق غذاخوری
⑬ جعفری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *