کیک ایتالیایی نارگیلی برش‌خورده با بافت لطیف و سطح طلایی درخشان

کیک ایتالیایی نارگیلی یکی از دسرهای لطیف و معطر اروپایی است که با ترکیب شیر، تخم‌مرغ و پودر نارگیل، بافتی نمدار و خوش‌طعم پیدا می‌کند. این کیک ایتالیایی خانگی با عطر نارگیل و رنگ طلایی دل‌انگیزش، انتخابی عالی برای تولدها و مهمانی‌های عصرانه است. در ویدیو آموزشی امروز، طرز تهیه کیک ایتالیایی نارگیلی ساده و خوشمزه را یاد می‌گیرید و می‌توانید آن را به‌صورت حرفه‌ای در خانه درست کنید.



اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

2 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه کیک ایتالیایی نارگیلی خوشمزه؛ دستور پخت ساده برای کیک نرم و معطر خانگی»

    1. سلام، مرسی از همراهی شما دوست عزیز

      اگر توجه کرده باشید ما از کلمات و عبارات مختلف با معنی یکسان استفاده می‌کنیم تا سلیقه کلیه علاقمندان به این دسته آموزش‌ها را فرا بگیرد که با جستجو به این مطلب دسترسی داشته باشند…

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *