آب گوجه فرنگی یکی از مواد پایه و مهم برای تهیه ترشیهای خوشرنگ و خوشطعم در فصل زمستان است. با استفاده از گوجههای رسیده و تازه، میتوان آب گوجهای آماده کرد که علاوه بر رنگ قرمز جذاب، عطر طبیعی و طعم غنی داشته باشد. این آموزش ویدیویی مرحلهبهمرحله روش شستشو، خرد کردن، پخت و صاف کردن گوجهها را توضیح میدهد تا آب گوجهای تهیه کنید که برای نگهداری طولانی مدت و استفاده در ترشی سبزیجات، سالاد زمستانی و ترشی مشهدی ایدهآل باشد.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با سمیه





