طرز تهیه سینه مرغ گریل شده با سس سیر و عسل براق و کاراملی سرو شده روی برگ کاهو

دنبال یک راه جدید و هیجان‌انگیز برای پخت سینه مرغ هستید؟ مرغ با سس سیر و عسل با آن طعم ملس و بافت آبدارش، دقیقاً همان چیزی است که سفره شما نیاز دارد. در این دستور پخت فوری، یاد می‌گیرید چطور سینه مرغ ساده را با یک سس غلیظ و براق متشکل از عسل، سیر و کمی سس سویا مزه‌دار کنید. این غذا در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده می‌شود و یک انتخاب عالی برای شام‌های شلوغ وسط هفته یا حتی یک وعده رژیمی و پروتئینی خوشمزه است.



مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ خوشمزه:

① سینه مرغ: حدود ۹۰۰ گرم
② نمک و فلفل: به مقدار لازم
③ آرد: ۳ قاشق غذاخوری
④ سیر: ۲ حبه له‌شده
⑤ کره: ۲ قاشق غذاخوری
⑥ آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
⑦ سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
⑧ عسل: ۱ قاشق چای‌خوری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *