بافت داخلی و لایه‌لایه نان کروسان رولی خانگی با رنگ طلایی و مغز پخت

هیچ چیز لذت‌بخش‌تر از عطر کره و نان تازه در خانه نیست. نان کروسان هزار لایه (که به نان دانمارکی رولی هم معروف است)، با آن ظاهر فریبنده و بافت فوق‌العاده‌اش، اوج هنر نانوایی خانگی است. شاید فکر کنید ایجاد این همه لایه ظریف و منظم کار سختی است، اما با یادگیری تکنیک صحیح “لامینیت کردن” خمیر، می‌توانید نانی بپزید که رویش ترد و شکننده و مغزش مثل پنبه نرم است. این شیرینی بهترین گزینه برای یک صبحانه لاکچری یا عصرانه در کنار چای است.



مواد لازم برای تهیه نان کروسان:

① آرد همه‌منظوره: ۳۰۰ گرم (حدود ۲ و ⅓ پیمانه)
② مخمر خشک: ½ قاشق چای‌خوری
③ شکر معمولی: ½ قاشق غذاخوری
④ شکر وانیلی: ۸ گرم
⑤ نمک: به مقدار کم (یک پینچ)
⑥ بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
⑦ کره ذوب‌شده: ۶۰ گرم (حدود ۴ قاشق غذاخوری)
⑧ زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد
⑨ شیر گرم: ۱۴۰ میلی‌لیتر (نیم تا دوسوم پیمانه)


مراحل پخت نان کروسان:

① در فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپز.
② سپس ۱۵ دقیقه‌ی دیگه با همون دما برای طلایی شدن کامل رویه بپز


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *