کاسه‌ای از خامه ترش سفید و کرمی با یک غنچه گل رز روی آن.

وقتی اولین بار بوی خامه ترش تازه را در آشپزخانه حس کردم، باورم نمی‌شد این همه طراوت و عطر را می‌توان در خانه تجربه کرد. این دستور ساده، با کمترین مواد و کوتاه‌ترین زمان، خامه‌ای می‌سازد که طعم آن، هر ظرف غذا را به جشن تبدیل می‌کند. با یک قاشق، سفیدی نرم و دلنشین آن حس سرخوشی را در قلبتان جاری می‌کند. اینجا راز تهیه خامه ترش خانگی با طعمی بی‌همتا را خواهید یافت.



اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با ماهپری

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *