پاییز و زمستان فصل خودنمایی میوههای جذابی مانند کیوی است، اما چرا لذت چشیدن این طعم بهشتی را به تمام سال تعمیم ندهیم؟ مربای کیوی یکی از خاصترین و خوشرنگترین گزینههایی است که میتواند جایگزینی عالی برای مرباهای تکراری باشد و جلوهای لوکس به میز صبحانه شما ببخشد. ترکیب عطر بینظیر کیوی تازه، شکر و کمی آب لیموترش برای تعادل طعمها، معجونی ملس و دوستداشتنی خلق میکند که با کره یا خامه فوقالعاده میشود. نکته مهم در تهیه این مربا، حفظ رنگ سبز و شفافیت آن است. با استفاده از مواد اولیه ساده و رعایت چند ترفند اصولی، میتوانید مربایی داشته باشید که نه تنها طعمش زیر زبان میماند، بلکه به هیچ عنوان شکرک نمیزند و بافت ژلاتینی خود را حفظ میکند.
مواد لازم برای تهیه مربای کیوی:
1. کیوی سفت و سالم 1 کیلو
2. شکر 800 گرم
3. آب 1 الی 2 لیوان
4. رنگ سبز خوراکی چند قطره
5. آبلیمو 1 ق غذاخوری
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با پردیس





