پاستیل خانگی یکی از خوراکیهای جذاب و خوشرنگ است که با ترکیب سادهای از پودر ژله، ژلاتین و آب درست میشود. اگر دنبال یک میانوعده شاد و خاص برای کودکان یا دورهمی هستید، در این آموزش یاد میگیرید چطور پاستیلهایی براق، کشدار و خوشمزه را در قالبهای فانتزی بسازید؛ بدون نیاز به مواد صنعتی یا دستگاه خاص.
مواد لازم:
– 1 بسته پودر ژله (طعم دلخواه)
– 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
– 2 قاشق غذاخوری گلوکز مایع (برای بافت کشسان)
– نصف لیوان آب جوش
– شکر (اختیاری: 1-2 قاشق غذاخوری)
– رنگ خوراکی (اختیاری)
– روغن مایع (برای چرب کردن قالب)
طرز تهیه پاستیل خانگی خوشمزه:
1. پودر ژله، ژلاتین و گلوکز رو با آب جوش مخلوط کنید، شکر (اگه خواستید) اضافه کنید.
2. ظرف رو روی بخار آب جوش بزارید تا زمانی که ژله شفاف بشه.
3. اگر رنگ ژله کم رنگه میتونید یکی، دو قطره رنگ خوراکی (اختیاری) رو اضافه کنید.
4. اگر روی ژله کف جمع شده بود میتونید با قاشق بردارید تا یک پاستیل شفاف و خوش رنگ داشته باشید.
5. مخلوط رو تو قالب سیلیکونی چربشده بریزید، اگر قالب ندارید میتونید داخل ظرف که کمی چرب کردید بریزید و 2 تا 3 ساعت توی یخچال بذارید.
6. پاستیلها رو جدا کنید و لذت ببرید.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با سمیه