آموزش طرز تهیه ناگت مرغ خانگی طلایی و ترد برای ساندویچ مدرسه

ناگت مرغ، یکی از میان‌وعده‌ها و غذای سبک پرطرفدار برای بچه‌هاست که به‌خصوص در تغذیه مدرسه جایگاه ویژه‌ای دارد. در این آموزش، با استفاده از مرغ تازه، تخم‌مرغ، نان تست و ادویه‌های خوش‌عطر، ناگت‌هایی طلایی و ترد آماده می‌کنیم که هم از نظر طعم، هم از نظر شکل و ظاهر، شبیه نمونه‌های بازاری خواهند بود. این دستور پخت پنج مرحله‌ای، سریع، سالم و مناسب برای تهیه ساندویچ یا سرو به‌عنوان غذای اصلی است.



اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با نازنین

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *