هیچچیز مثل کوکو لوبیا سبز تازه و خوشبو نمیتواند سفره را رنگینتر کند؛ مخصوصاً وقتی پف و لعاب آن دقیقاً شبیه دستپخت مامانها باشد. این آموزش ویدیویی، مرحلهبهمرحله به شما یاد میدهد چطور یک کوکوی مجلسی و خاص درست کنید که بافت نرم، طعم بینظیر و عطری ماندگار داشته باشد.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
1. لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم
2. سیبزمینی متوسط: 2 عدد (حدود 250–300 گرم، رنده و آبگرفته)
3. پیاز متوسط: 1 عدد (رنده و آبگرفته)
4. سیر: 3 حبه (ریز رنده یا له شده)
5. تخممرغ: 4 عدد
6. نمک: 1 قاشق چایخوری سرخالی
7. فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
8. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
9. روغن مایع: حدود 4 قاشق غذاخوری برای سرخ کردن
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با سمیه





