هوس یک شیرینی گرم و تازه کردهاید اما فر ندارید یا حوصله دردسرهای کیکپزی را ندارید؟ دونات پیچی شهد دار (که گاهی به آن پیراشکی پیچی هم میگویند) بهترین راه حل است. این شیرینیهای طلایی و خوشرنگ، در روغن سرخ میشوند و بلافاصله در یک شهد معطر (مثل شربت بامیه) غلتانده میشوند تا شیرینی را به عمق جانشان بکشند. بافت بیرونی آنها کمی ترد و چسبناک و مغزشان مثل پنبه نرم است.
مواد لازم برای تهیه دونات پیچی:
① آب: ۸۰ میلیلیتر (حدود ⅓ پیمانه)
② شکر: ۱ قاشق غذاخوری
③ روغن: ۱ قاشق غذاخوری
④ شکر وانیلی: ۸ گرم
⑤ نمک: به مقدار کم (یک پینچ)
⑥ آرد همهمنظوره: ۱۸۰ گرم (حدود ۱ و ½ پیمانه)
نکته مهم:
استراحت خمیر: بعد از مخلوط کردن مواد، خمیر رو حدود ۵ دقیقه در دمای محیط استراحت بده.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





