تپه‌ای از پیراشکی‌های گوشت سرخ‌شده با خمیر سیب‌زمینی طلایی و بسیار نرم که با دست بافت پنبه‌ای آن نشان داده می‌شود...

اگر فکر می‌کنید پیراشکی‌های خانگی معمولاً خشک می‌شوند، باید دستور پخت پیراشکی گوشت با خمیر سیب زمینی را امتحان کنید. راز لطافت بی‌نظیر این نان‌ها در خمیر خاص آن است که از ترکیب سیب‌زمینی پخته، آب سیب‌زمینی، آرد و مخمر تهیه می‌شود. این خمیر پس از استراحت و ترکیب با تخم‌مرغ، بافتی فوق‌العاده پوک و ابریشمی پیدا می‌کند. داخل این نان‌های طلایی با مایه گوشتی لذیذی شامل گوشت چرخ‌کرده و پیاز پر می‌شود که با ترفند افزودن آب جوش، بافتی آبدار و غیر خشک خواهد داشت. این غذا یک گزینه عالی برای شام یا میان‌وعده است.



مواد لازم برای خمیر:

① سیب زمینی 4 عدد
② آب سیب زمینی پخته 200 میلی لیتر
③ شکر 1 قاشق سوپ خوری
④ نمک 1 قاشق چای خوری
⑤ تخم مرغ 1 عدد
⑥ مخمر خشک 12 گرم
⑦ آرد 550 تا 600 گرم


مواد لازم برای فیلینگ میانی:

① گوشت چرخ کرده 500 گرم
② پیاز 1 عدد
③ نمک و ادویه به میزان دلخواه
④ آب جوش 50 میلی لیتر
⑤ روغن سرخ کردنی


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *