رولت‌های بادمجان سوخاری به شکل گل رز با لبه‌های برشته و مغز پنیر و بیکن چیده شده در بشقاب

اگر به دنبال پیش‌غذایی هستید که هم چشم‌نواز باشد و هم طعمی حیرت‌انگیز داشته باشد، این رز های بادمجان سوخاری، شاهکار آشپزی شما خواهند بود. در این دستور خلاقانه، ورقه‌های نازک بادمجان نقش گلبرگ‌ها را بازی می‌کنند که با لایه‌ای از بیکن دودی و پنیر خوش‌طعم پر شده‌اند. این ترکیب پس از رول شدن، در مخلوط آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده می‌شود تا پس از سرخ شدن، بافتی ترد و کرانچی پیدا کند. اما داستان به همین‌جا ختم نمی‌شود؛ این گل‌های سوخاری روی بستری از پوره لطیف سیب زمینی شیرین و لوبیا پخته که با کره، شیر و ادویه‌ها مزه‌دار شده سرو می‌شوند تا یک هارمونی کامل از طعم‌های ترد و نرم ایجاد شود.



مواد لازم برای تهیه رز بادمجان سوخاری:

1. بادمجان، ورقه شده به ضخامت حدود ۱/۵ میلی متر
2. ۱ عدد تخم مرغ
3. آرد به مقدار لازم
4. پودر سوخاری به مقدار لازم
5. بیکن به مقدار دلخواه
6. پنیر به مقدار دلخواه
7. تره فرنگی
8. فلفل
9. سیب زمینی شیرین
10. لوبیا پخته به مقدار دلخواه
11. ادویه ها به مقدار لازم
12. کمی شیر
13. ۲۰ گرم کره (حدود ۱ قاشق غذاخوری)
14. ۱۰ گرم آرد (حدود ۱ قاشق غذاخوری)


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: بارکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *