دسته ای از نان های پنیری سرخ شده طلایی و برشته روی بشقاب سفید با مغز میانی پنیر فتا و کاتیج

هیچ‌چیز لذت‌بخش‌تر از عطر نان تازه در خانه نیست، به‌ویژه اگر این نان با مغزی هیجان‌انگیز پر شده باشد. تصور کنید خمیری لطیف که با آرد، شیر و مخمر عمل آمده، در روغن داغ پف کرده و طلایی می‌شود. اما جادوی اصلی در قلب این نان نهفته است؛ ترکیبی شور و لذیذ از پنیر فتا و پنیر کاتیج که با تخم مرغ بافت گرفته‌اند. این نان‌های سرخ‌شده با رویه‌ای ترد و درونی پنبه‌ای، گزینه‌ای ایده‌آل برای یک صبحانه لاکچری یا عصرانه‌ای دلچسب هستند. تعادل طعم نمک و اندکی شکر در خمیر، در کنار غنای پنیرها، تجربه‌ای فراموش نشدنی را برایتان رقم می‌زند.



مواد لازم برای خمیر نان پنیری سرخ شده:

1️⃣ ۴۷۰ گرم آرد
2️⃣ ۲۵۰ میلی لیتر شیر
3️⃣ ۷ گرم خمیر مایه خشک
4️⃣ ۱ عدد تخم مرغ
5️⃣ ۱ قاشق چای خوری شکر
6️⃣ ۱ قاشق چای خوری نمک
7️⃣ ۲ قاشق غذاخوری روغن


مواد لازم برای فیلینگ میانی:

1️⃣ ۲۵۰ گرم پنیر فتا
2️⃣ ۲۵۰ گرم پنیر کاتیج
3️⃣ ۱ عدد تخم مرغ
4️⃣ نمک و فلفل به میزان دلخواه


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: بارکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *