کیک اسفنجی پرتقالی ساده با پف زیاد و رنگ طلایی روی بشقاب سفید آماده سرو

هیچ چیز مثل عطر مرکبات نمی‌تواند فضای خانه را گرم و دلنشین کند، به خصوص اگر در قالب یک کیک خانگی تازه با بافتی اسفنجی و طعمی پرتقالی باشد! این کیک اسفنجی که بافتی بسیار سبک و ابر مانند دارد، حاصل هم‌زدن اصولی تخم مرغ و شکر است که پایه‌ای لطیف ایجاد می‌کنند. استفاده از روغن مایع به جای کره، بافت کیک را نرم و مرطوب نگه می‌دارد. اما راز اصلی طعم جادویی این دسر، ترکیب رنده پوست پرتقال و آب پرتقال تازه است که همراه با وانیل، عطری بهشتی به آن می‌بخشند. در نهایت، ترکیب آرد گندم و بیکینگ پودر ساختار کیک را تکمیل کرده و یک عصرانه طلایی و پوک را برایتان به ارمغان می‌آورد.



مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی پرتقالی:

1️⃣ ۴ عدد تخم مرغ
2️⃣ کمی نمک
3️⃣ ۱۴۰ گرم شکر
4️⃣ ۵۰ میلی لیتر روغن مایع آفتابگردان
5️⃣ ۱ قاشق چای خوری وانیل
6️⃣ رنده پوست ۱ عدد پرتقال
7️⃣ آب نصف پرتقال
8️⃣ ۱۲۵ گرم آرد گندم
9️⃣ ۷ گرم بیکینگ پودر


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: بارکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *