آموزش طرز تهیه پنکیک ژاپنی خانگی بسیار آسان و خوشمزه با بافت نرم و پفکی

پنکیک ژاپنی یکی از معروف‌ترین نسخه‌های پنکیک در جهان است که بافتی نرم، پفکی و شبیه ابری دارد. مواد لازم برای طرز تهیه پنکیک خانگی نرم و پفکی بسیار ساده و در دسترس هستند، اما نتیجه کار، پنکیک‌های طلایی رنگ و لطیف با عطر وانیل است که یک وعده فوری و مقوی برای صبحانه در کنار خانواده یا مهمانان خواهد بود.



مواد لازم:

① تخم‌مرغ: ۲ عدد
② شیر: ۲۰ میلی‌لیتر (۴ قاشق چای‌خوری)
③ آرد همه‌منظوره: ۳۰ گرم (۳.۳ قاشق غذاخوری)
④ عصاره وانیل (اختیاری): ¼ قاشق چای‌خوری
⑤ شکر: ۲۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری)


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *