اگر به دنبال یک پیشغذای شیک، خوشرنگ و متفاوت برای میز شام یا شب یلدا هستید، سالاد لبو روسی (که گاهی به آن سالاد شوبا هم میگویند) بهترین انتخاب است. این سالاد لایهای که ترکیبی لذیذ از سبزیجات پخته و سس است، نه تنها طعم بینظیری دارد، بلکه با این سبک تزیین گنبدی و راه راه، مثل نگینی در سفره شما خواهد درخشید. در این آموزش یاد میگیرید چطور با استفاده از لبو و سفیده تخممرغ رنده شده، این طرح گرافیکی زیبا را روی سالاد اجرا کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو روسی:
– ۳ تا ۴ عدد سیبزمینی (از قبل آبپز کنید)
– ۱ عدد پیاز
– ۱ عدد سینهی بزرگ مرغ (آبپز کنید)
– ۳ عدد تخممرغ (از قبل آبپز کنید)
– ۲ عدد خیار شور یا خیار نمکی متوسط
– ۱۰۰ گرم پنیر سفت
– ۲ قاشق چایخوری خردل فرانسوی
– حدود ۲۰۰ گرم مایونز
– ۱ عدد پیاز – ترشی شده
– ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری سرکه از هر نوع
– ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر
– ۰٫۵ قاشق چایخوری نمک
– ۱۵۰ میلیلیتر آب جوش
– ۲ عدد چغندر برای روی سالاد
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





