غذای آسان با سیب زمینی؛ تورتیلا لایه‌ای پر شده با ژامبون و سرخ شده در ماهیتابه

به‌دنبال یک غذای آسان و سریع با سیب زمینی برای شام هستی؟ این تورتیلای سیب زمینی تابه‌ای با لایه‌های ژامبون و پنیر، در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود و با مواد ساده، بافتی نرم و رویه‌ای طلایی و برشته ارائه می‌دهد. مناسب مهمانی‌های کوچک، لانچ باکس و یک غذای محبوب در شبکه‌های اجتماعی.



مواد لازم:

۱. سیب‌زمینی – ۵۰۰ گرم
۲. تخم‌مرغ – ۳ عدد
۳. نمک
۴. فلفل سیاه ️
۵. ژامبون خرد شده
۶. پنیر موزارلا – ۱۰۰ گرم
۷. روغن نباتی
۸. تابه – قطر ۲۴ سانتی‌متر


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *