سینی فر پر از بورک گوشت لوله‌ای برشته و طلایی، نان رولتی مغزدار با گوشت چرخ کرده

اگر به دنبال یک غذای خمیری فوق‌العاده ترد و لذیذ برای شام یا مهمانی‌های خود هستید، این بورک گوشت لوله‌ای انتخابی بی‌نظیر است. خمیر لطیف این غذا با ترکیبی ساده از آرد، آب، تخم مرغ و نمک تهیه می‌شود که پس از استراحت، بسیار نازک باز شده و با کره نرم و روغن گیاهی کاملاً چرب می‌شود تا بافتی هزارلا و ورقه‌ای پیدا کند. لایه میانی این رول‌های خوشمزه با مخلوط تفت داده شده گوشت چرخ کرده، پیاز فراوان و ادویه‌های معطر پر می‌شود. در نهایت، با استفاده از رومال زرده تخم مرغ و کمی شیر، رول‌ها در فر پخته شده تا ظاهری طلایی و اشتهابرانگیز پیدا کنند. حالا بدون معطلی برویم سراغ تماشای ویدیو آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بورک گوشت لوله‌ای در خانه…



مواد لازم برای تهیه بورک گوشت لوله‌ای:

① آب 500 میلی لیتر
② تخم مرغ 1 عدد
③ نمک 1 قاشق چای خوری
④ آرد 700 گرم
⑤ کره نرم 200 گرم
⑥ گوشت چرخ کرده 400 گرم
⑦ پیاز 2 عدد
⑧ نمک و ادویه به میزان دلخواه
⑨ روغن گیاهی 50 میلی لیتر
⑩ زرده تخم مرغ + شیر 1 قاشق غذاخوری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *