سیب‌زمینی توپی سوخاری طلایی با بافت ترد و پفکی در بشقاب سفید، لقمه‌های کوچک خوشمزه مناسب عصرانه و مهمانی

سیب‌زمینی توپی سوخاری یکی از خوراکی‌های جذاب و سریع خانگی است. برای تهیه این توپک‌های طلایی، سیب‌زمینی پخته و رنده‌شده را با کمی پنیر پیتزا، نشاسته ذرت و نمک ترکیب کرده و به شکل گلوله‌های یکنواخت در می‌آوریم. سپس هر توپ را در تخم‌مرغ و پودر سوخاری می‌غلتانیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم تا بافتی ترد، پفکی و طلایی داشته باشد. این میان‌وعده دل‌چسب برای مهمانی و عصرانه، همراه با سس‌چیلی یا سس سیر فوق‌العاده می‌شود.



اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *