سیبزمینی توپی سوخاری یکی از خوراکیهای جذاب و سریع خانگی است. برای تهیه این توپکهای طلایی، سیبزمینی پخته و رندهشده را با کمی پنیر پیتزا، نشاسته ذرت و نمک ترکیب کرده و به شکل گلولههای یکنواخت در میآوریم. سپس هر توپ را در تخممرغ و پودر سوخاری میغلتانیم و در روغن داغ سرخ میکنیم تا بافتی ترد، پفکی و طلایی داشته باشد. این میانوعده دلچسب برای مهمانی و عصرانه، همراه با سسچیلی یا سس سیر فوقالعاده میشود.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





