سیب زمینی تنوری برش خورده با روکش پنیر پارمسان و آرد سوخاری چیده شده دور ظرف سس

این سیب زمینی تنوری خوشمزه با روکشی از پنیر پارمسان و آرد سوخاری، یکی از پرطرفدارترین پیش‌غذاهای رستورانی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. استفاده از نشاسته ذرت (یا سیب‌زمینی) و روغن زیتون باعث می‌شود لایه بیرونی سیب‌زمینی‌ها کاملاً کرانچی و طلایی شود، در حالی که بافت داخلی آن‌ها نرم و لطیف باقی می‌ماند. عطر اشتها‌آور سیر و اورگانو به همراه تندی ملایم پودر فلفل قرمز، طعمی بی‌نظیر به این میان‌وعده می‌دهد که در کنار سس دیپ، لذت خوردن آن دوچندان می‌شود.



مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری خانگی:

① سیب زمینی 2 تا 3 عدد
② پنیر پارمسان به مقدار لازم
③ سیر خرد شده 2 قاشق غذاخوری
④ آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
⑤ اورگانو 1 قاشق چای‌خوری
⑥ روغن زیتون 1 تا 2 قاشق غذاخوری
⑦ نشاسته ذرت یا سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری
⑧ پودر فلفل قرمز به مقدار لازم


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *