اگر عاشق طعم بادمجان هستید اما نمیخواهید کالری زیادی با سرخ کردن آن دریافت کنید، بادمجان سوخاری پنیری در فر بهترین گزینه برای شماست. این خلالهای بادمجان ترد و خوشمزه، با روکشی از پنیر پارمزان و ادویههای معطر، طعمی شگفتانگیز دارند که حتی کسانی که بادمجان دوست ندارند را هم عاشق خود میکند. این غذا یک اسنک سالم، کمکالری و فوقالعاده شیک برای دورهمیها یا یک شام سبک است که بدون قطرهای روغن اضافی آماده میشود.
مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری:
1️⃣ یک عدد بادمجان متوسط
2️⃣ چهل گرم پودر سوخاری
3️⃣ نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
4️⃣ یک قاشق چایخوری ریحان خشک
5️⃣ یک قاشق چایخوری پودر سیر
6️⃣ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
7️⃣ یک عدد تخممرغ
8️⃣ بیست گرم پنیر پارمزان
9️⃣ کمی جعفری خردشده
مواد لازم برای سس ماست:
1️⃣ صد گرم ماست یونانی
2️⃣ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
3️⃣ نمک و فلفل سیاه
4️⃣ پاپریکا به مقدار دلخواه ️
5️⃣ یک حبه سیر لهشده
6️⃣ شوید تازه یا خشک
7️⃣ یک قاشق چایخوری آبلیمو
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





