یک کاسه پر از شیرینی‌های سرخ‌شده و براق تولومبا (بامیه ترکی) با بافت شیاردار و ترد که در دست نگه داشته شده است.

اگر هوس یک شیرینی شهددار و بسیار ترد کرده‌اید اما تخم‌مرغ در خانه ندارید، این دستور پخت تولومبا (بامیه ترکی) مخصوص شماست. راز تردی فوق‌العاده این شیرینی‌های طلایی، استفاده از ترکیب آرد و نشاسته ذرت است که بافتی شکننده و جذاب در بیرون و نرم در داخل ایجاد می‌کند. این شیرینی که در شربت غلیظ و معطر وانیلی غلتانده می‌شود، گزینه‌ای عالی و اقتصادی برای ماه رمضان یا عصرانه‌های دوستانه است. خمیر آن تنها با آب، آرد، روغن و نشاسته تهیه می‌شود و نتیجه‌ای فراتر از انتظار دارد. بدون معطلی برویم سراغ تماشای ویدیو آموزش طرز تهیه شیرینی شربتی بدون تخم مرغ.‌‌..



مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی شربتی:

① آب 3 فنجان
② شکر 3 قاشق غذاخوری
③ روغن 3 قاشق غذاخوری
④ شکر وانیلی 8 گرم
⑤ آرد همه کاره 2 و نیم فنجان
⑥ نشاسته ذرت نیم فنجان


مواد لازم برای شربت:

⑦ شکر 2 و نیم فنجان
⑧ آب 1 و نیم فنجان
⑨ شکر وانیلی 8 گرم


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *