بشقاب فیله مرغ سوخاری شده با روکش کورن فلکس روی تخته چوبی همراه با سس دیپ عسل و خردل

راز صدای “کرچ کرچ” فیله‌های استریپس رستورانی چیست؟ پاسخ در ترکیب پودر سوخاری با کورن‌فلکس (برگه ذرت) نهفته است. در این دستور پخت متفاوت، فیله‌های مرغ مزه‌دار شده با پاپریکا و آویشن را در پوششی از کورن‌فلکس خرد شده سرخ می‌کنیم تا به تردی بی‌نظیری برسند. اما جذابیت این غذا فقط به مرغ آن نیست؛ بلکه دیپ خانگی عسل و خردل دیژون که در کنار آن سرو می‌شود، طعم این غذا را کامل می‌کند.



مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری ترد:

① فیله مرغ – ۴ عدد
② نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
③ آرد – ۵۰ گرم
④ تخم‌مرغ – ۲ عدد (هم‌زده)
⑤ برگه ذرت (کورن فلکس) خردشده – ۱۰۰ گرم
⑥ آرد سوخاری – ۵۰ گرم
⑦ پاپریکا شیرین – ۱ قاشق چای‌خوری
⑧ آویشن خشک – ۱ قاشق چای‌خوری
⑨ روغن گیاهی – به اندازه‌ای که کف تابه را بپوشاند


مواد لازم – برای سس دیپ:

① عسل – ۲ قاشق غذاخوری
② خردل دیژون – ۱ قاشق غذاخوری
③ مایونز – ۲ قاشق غذاخوری
④ آب‌لیمو تازه – ۱ قاشق چای‌خوری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *