برش کیک کرم کارامل خانگی (فلن کیک) با بافت دو لایه لطیف و سس کاراملی براق

کیک کرم کارامل یا همان فلن کیک، یکی از جذاب‌ترین دسرهایی است که می‌توانید در خانه درست کنید. جادوی این دسر در فرآیند پخت آن نهفته است؛ نتیجه نهایی، دسری است که یک لایه کیک اسفنجی نرم در زیر و یک لایه کرم کارامل لطیف و خامه‌ای در رو دارد، که همگی با سس کارامل غلیظ پوشانده شده‌اند. اگر به دنبال یک دسر شیک و متفاوت برای مهمانی‌های خود هستید، این دستور پخت را از دست ندهید.



مواد لازم برای تهیه کیک کرم کارامل:

① موز رسیده – ۴ عدد
② تخم‌مرغ – ۴ عدد
③ شیر – ۴۰۰ میلی‌لیتر (معادل حدود ۲ پیمانه)
④ عصاره وانیل – ۱ قاشق چای‌خوری
⑤ شکر – ۳ قاشق غذاخوری (اختیاری)


مواد لازم برای تهیه کارامل:

① شکر – ۱۰۰ گرم (حدود نصف پیمانه)
🔥 شکر را روی حرارت ملایم ذوب کنید تا طلایی شود و کف ظرف دسر بریزید. سپس مواد مایع را روی آن اضافه کنید و بگذارید سرد شود.


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *