اگر به دنبال یک شام شیک، سریع و فوقالعاده لذیذ هستید، مرغ با سس سیر و پارمزان بهترین انتخاب است. در این دستور پخت، سینههای مرغ با پاپریکا و آرد مزهدار شده و در ترکیب کره و روغن زیتون سرخ میشوند تا طلایی شوند. اما جادوی اصلی در سس آن نهفته است؛ ترکیبی غنی از خامه، آب مرغ، سیر تفت داده شده و پنیر پارمزان که طعمی بهشتی به مرغ میدهد. این خوراک لذیذ گزینهای عالی برای سرو در کنار پاستا یا سبزیجات بخارپز است.
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ رستورانی:
① سینه مرغ 2 عدد (حدود 250 گرم هر کدام)
② نمک 1 قاشق چایخوری
③ فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
④ پودر پاپریکا شیرین 1 قاشق چایخوری
⑤ آرد 2 قاشق غذاخوری
⑥ روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
⑦ کره 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص:
① سیر 3 حبه خرد شده
② خامه 200 میلی لیتر
③ آب مرغ 50 میلی لیتر
④ پنیر پارمزان
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





