سینه مرغ سرخ شده در حال پخت در سس خامه و سیر غلیظ با تزیین جعفری خرد شده

اگر به دنبال راهی هستید تا سینه مرغ را از حالت خشک و تکراری خارج کنید و به یک غذای اشرافی و لطیف تبدیل کنید، مرغ با سس خامه و سیر بهترین انتخاب است. این غذا با ترکیبی جادویی از سیر تفت داده شده، خامه غلیظ و ادویه‌های معطر، طعمی به یاد ماندنی خلق می‌کند که شبیه به غذاهای رستوران‌های لوکس ایتالیایی است. خبر خوب این است که این خوراک خوشمزه تنها در ۲۰ دقیقه آماده می‌شود و می‌توانید آن را با پاستا، برنج یا سبزیجات بخارپز سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ رستورانی:

1. دو عدد فیله سینه مرغ
2. یک قاشق چای‌خوری نمک
3. نیم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
4. یک قاشق چای‌خوری پاپریکا دودی ️
5. دو قاشق غذاخوری آرد
6. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
7. یک قاشق غذاخوری کره
8. پنجاه گرم پنیر موزارلا
9. دو حبه سیر خردشده
10. پنجاه میلی‌لیتر آب سبزیجات
11. دویست میلی‌لیتر خامه با چربی ۲۰٪
12. چند عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی
13. بیست گرم جعفری خردشده


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *