برش‌های دسر کرم کارامل و پودینگ نارگیلی با بافت نرم و سس کارامل براق و قهوه‌ای در بشقاب سفید

اگر به دنبال دسری هستید که بافت ابریشمی آن تمام حواس شما را درگیر کند، این نسخه خاص از کرم کارامل نارگیلی را از دست ندهید. راز تفاوت این دسر در ترکیب هوشمندانه شیر معمولی و شیر نارگیل است که طعمی استوایی و بافتی غنی‌تر از همیشه ایجاد می‌کند. عطر چوب دارچین و پوست پرتقال که در مایه دسر دم می‌کشند، به کلی بوی زهم تخم مرغ را از بین برده و رایحه‌ای معطر و گرم به آن می‌بخشند. وجود خامه و وانیل لطافت دسر را دوچندان می‌کند و شکر شیرینی ملایمی به آن می‌دهد. در نهایت، غلتیدن این ترکیب در کارامل مایع، ظاهری مجلسی و طعمی نوستالژیک خلق می‌کند.



مواد لازم برای تهیه کرم کارامل نارگیلی:

1️⃣ ۵۰۰ میلی لیتر شیر
2️⃣ ۱۳۰ گرم شکر
3️⃣ ۱ عدد چوب دارچین
4️⃣ پوست پرتقال
5️⃣ ۱ قاشق چای خوری وانیل
6️⃣ ۲۵۰ میلی لیتر خامه
7️⃣ ۲۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
8️⃣ ۶ عدد تخم مرغ درشت
9️⃣ کارامل مایع


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: بارکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *