این شیرینی فوقالعاده که به نان خامه ای کراکلن معروف است، ترکیبی هنرمندانه از بافتهای ترد و نرم است. راز جذابیت این شیرینی در لایه کوکی ترد رویی آن نهفته است که از ترکیب کره، شکر و آرد تهیه میشود. خود نانهای پفکی با خمیری شامل شیر، آب، کره، نمک، آرد و تخم مرغ پخته میشوند. بدون معطلی برویم سراغ تماشای ویدیو آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه نان خامه ای کراکلن در خانه…
مواد لازم لایه کوکی روی نان خامهای:
1️⃣ کره بدون نمک در دمای اتاق ۳۳ گرم
2️⃣ شکر ۴۰ گرم
3️⃣ آرد همه منظوره ۴۰ گرم
مواد لازم نان خامهای:
1️⃣ آرد همه منظوره ۶۵ گرم
2️⃣ شیر ۶۵ گرم
3️⃣ آب ۶۵ گرم
4️⃣ کره بدون نمک ۶۰ گرم
5️⃣ نمک ۲ گرم
6️⃣ تخم مرغ ۳ عدد
مواد لازم کرم:
1️⃣ زرده تخم مرغ ۲ عدد
2️⃣ شکر ۳۵ گرم
3️⃣ نشاسته ذرت ۱۰ گرم
4️⃣ شیر ۲۰۰ گرم
5️⃣ عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم خامه:
1️⃣ خامه حیوانی ۱۷۰ گرم
2️⃣ شکر ۱۷ گرم
نکات طرز تهیه نان خامه ای کراکلن:
۱. بعد از پر کردن داخل نان خامه ای با کرم، پوسته به سرعت نرم میشود؛ برای حفظ بیشترین تردی، بهتر است درست هنگام مصرف آن را پر کنید.
۲. هنگام پخت اگر در فر را باز کنید، پف نان خامهای میخوابد؛ پس در فر را باز نکنید!
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





