سس شکلاتی خانگی براق در کاسه سفید

با این آموزش ویدیویی ساده و مرحله به مرحله، طرز تهیه یک سس شکلاتی براق و خوشمزه خانگی با طعم قنادی را یاد میگیرید. چی از این بهتر؟ این سس برای کاور کیک، دسر و گاناش حرفه‌ای عالیه و بدون نیاز به خامه یا شکلات تخته‌ای هم براق و غلیظ می‌مونه.



مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی:

• سه‌چهارم پیمانه شیر سرد (۲۰۰ میلی‌لیتر) به‌تدریج اضافه کنید
• ۱ پیمانه پودر شکر (۱۲۰ گرم)
• ۱ پیمانه شیر خشک (۱۲۵ گرم)
• سه‌چهارم پیمانه پودر کاکائو (۹۰ گرم)


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

1 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه سس شکلاتی براق خانگی بدون خامه | راز بافت لطیف گاناش شکلاتی»

  1. مریم مهرانی

    واقعا آموزنده بود
    ممنون از مطالب مفيدي که در اختيار ما گذاشتيد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *