شیرینی هلالی دو رنگ یکی از زیباترین و خوش بافتترین شیرینیهای خشک است که به دلیل استفاده از نشاسته ذرت و روغن مایع، بافتی بسیار ترد و پودری دارد که در دهان آب میشود. این دستور پخت اقتصادی (بدون نیاز به کره) با عطر ملایم پودر نارگیل و وانیل همراه است و استفاده از مربای هلو در خمیر، لطافت خاصی به آن میبخشد. روکش نهایی شکلات و بادام زمینی، این شیرینی ساده را به یک گزینه لوکس برای پذیرایی عید نوروز و مهمانیها تبدیل میکند.
مواد لازم برای تهیه شیرینی هلالی شکلاتی:
1️⃣ دو عدد تخممرغ
2️⃣ هشت گرم شکر وانیلی
3️⃣ نود گرم پودر قند
4️⃣ نود گرم روغن مایع
5️⃣ دو قاشق غذاخوری نارگیل رندهشده
6️⃣ یک قاشق غذاخوری مربای هلو
7️⃣ پنجاه گرم نشاسته ذرت
8️⃣ شش گرم بیکینگ پودر
9️⃣ سیصد و پنجاه گرم آرد سفید
مواد اختیاری برای تزیین:
1️⃣ شکلات
2️⃣ بادام زمینی
3️⃣ مربای هلو
روش پخت بیسکویت هلالی شکلاتی:
1️⃣ دمای صد و شصت درجه
2️⃣ زمان پخت پانزده دقیقه
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





