خورشت کاری با مرغ و قارچ؛ غذای معطر ایرانی و هندی

خورشت کاری با مرغ یکی از غذاهای محبوب و معطر است که هم در آشپزی ایرانی و هم در سبک هندی جایگاه ویژه‌ای دارد. استفاده از ادویه کاری با مرغ تازه، قارچ و ترکیب خامه یا ماست، طعمی لطیف و متمایز ایجاد می‌کند. این خورشت را می‌توان با برنج سفید، نان تازه یا حتی نان هندی سرو کرد و برای مهمانی‌ها یا شام خانوادگی یک انتخاب عالی است. روش پخت آن سریع بوده و تنها با چند ماده ساده قادر خواهید بود این غذای پرانرژی را آماده کنید.



مواد لازم برای 2 تا 3 نفر:

۱. مرغ (ران یا سینه): 300 گرم
۲. پیاز متوسط: 1 عدد
۳. سیر: 2 حبه
۴. گوجه‌فرنگی: 1 عدد متوسط
۵. شیر نارگیل: نصف پیمانه
۶. روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
۷. کره: 1 قاشق غذاخوری
۸. آب یا عصاره مرغ: در صورت نیاز، ¼ لیوان
۹. پودر کاری: 1 قاشق غذاخوری
۱۰. زردچوبه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
۱۱. زیره سبز پودر‌شده: یک چهارم قاشق چای‌خوری
۱۲. فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
۱۳. فلفل قرمز یا چیلی: یک چهارم قاشق چای‌خوری
۱۴. زنجبیل (پودر یا تازه): یک چهارم قاشق چای‌خوری
۱۵. نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با سمیه

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *