رولت سینه مرغ پنیری برش‌خورده با پنیر موزارلا و دلمه قرمز

ویدیو آموزش طرز تهیه رولت سینه مرغ پنیری با پنیر موزارلا کشدار، یک شام رستورانی بسیار خوشمزه و آسان را در خانه آماده کنید! سینه مرغ را نازک می‌کنیم، با نمک و فلفل مزه‌دار کرده، داخلش پنیر می‌گذاریم و رول می‌کنیم. رول‌ها را با کمی روغن گیاهی یا روغن زیتون در ماهیتابه سرخ می‌کنیم تا مغز پخت شوند و سطح آن‌ها طلایی شود؛ با برش مورب سرو کنید تا مغز پنیری و لایه‌های رنگی دیده شود.



مواد لازم:

1. سینه مرغ – ۵۰۰ گرم
2. نمک
3. فلفل سیاه
4. پنیر موزارلا مخصوص پیتزا – ۱۵۰ گرم
5. گوجه‌فرنگی – ۱۰۰ گرم
6. ریحان خشک
7. آرد
8. روغن گیاهی


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *