برش‌های بادمجان تنوری با روکش پنیر برشته و جعفری خرد شده در بشقاب سفید

اگر عاشق بادمجان هستید اما از غذاهای تکراری خسته شده‌اید، طرز تهیه بادمجان پنیری تنوری دقیقاً همان چیزی است که نیاز دارید. این غذا که ترکیبی از بافت نرم بادمجان کباب شده و لایه ترد پنیر طلایی است، طعمی شبیه به پیتزا دارد اما با کالری بسیار کمتر! این دستور پخت ساده، گزینه‌ای عالی برای طرفداران رژیم کتوژنیک، گیاهخواران و کسانی است که به دنبال یک شام سبک و نونی فوری هستند.



مواد لازم برای تهیه بادمجان پنیری خوشمزه:

1. بادمجان متوسط: ۲ عدد
2. تخم‌مرغ: ۳ عدد
3. پنیر رنده‌شده (موزارلا یا چدار): ۵۰ گرم
4. نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
5. روغن زیتون: کمی برای پخت
6. جعفری یا ریحان خشک: اختیاری برای عطر بیشتر
7. آرد و پودر سوخاری: در صورت تمایل، برای سوخاری شدن بادمجان‌ها


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *