طرز تهیه نان سیر پنیری خانگی با باگت فرانسوی و پنیر کشدار موزارلا یکی از خوشمزهترین پیشغذاهای رستورانی است. در این دستور، نان باگت را برش داده و با ترکیب کره نرم، سیر تازه، جعفری خردشده و پنیر پیتزا پر میکنیم. سپس آن را در فر داغ ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۱۲ دقیقه میپزیم تا سطح نان طلایی و داخل آن پر از پنیر ذوبشده شود؛ نتیجه، نانی ترد و کشدار برای سرو کنار پاستا یا سوپ خواهد بود.
مواد لازم نان سیر پنیری:
① نان باگت: ۳ عدد
② سیر: ۲ حبه
③ جعفری تازه: ۱ دسته
④ کره نرمشده: ۶۰ گرم
⑤ نمک: مقدار کمی
⑥ پنیر موزارلا: به مقدار دلخواه
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!