آیا میخواهید یک ساندویچ ساده را به یک غذای رستورانی تبدیل کنید؟ راز خوشمزگی این اسنک در آغشته کردن نانها به مخلوط شیر و تخممرغ قبل از پخت است که بافتی نرم در داخل و ترد در بیرون ایجاد میکند. این دستور پخت، نسخهای لوکس از طرز تهیه اسنک کالباس و پنیر است که با پنیر فراوان و عطر کره، بهترین گزینه برای یک شام سریع یا برانچ آخر هفته محسوب میشود.
مواد لازم برای تهیه اسنک کالباس و پنیر:
1. شش تکه نان تست
2. کره نرم
3. شش ورق پنیر
4. سه ورق ژامبون
5. دو عدد تخممرغ
6. نمک
7. فلفل سیاه
8. ۷۰ تا ۱۰۰ میلیلیتر شیر
9. کمی پنیر رنده شده
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





