اگر به دنبال کیکی هستید که هم ظاهر مجلسی داشته باشد و هم طعمی بینظیر، کیک موز کاراملی برگردان بهترین انتخاب است. ترکیب عطر موزهای پخته شده در سس کارامل کرهای با بافت نرم و وانیلی کیک، طعمی بهشتی خلق میکند که هر کسی را شیفته خود خواهد کرد. ویژگی جذاب این کیک این است که “خود تزیین” است؛ یعنی به محض خارج شدن از قالب، با آن لایه براق و طلایی موزها، آماده سرو است. در این دستور پخت، راز داشتن یک کیک پنبهای را به شما میگوییم.
مواد لازم برای کیک موز کاراملی:
۱. ۱ عدد تخممرغ
۲. ۶۰ گرم شکر (۶ قاشق غذاخوری)
۳. ۱۳۰ میلیلیتر شیر
۴. ۲ گرم نمک (۱/۲ قاشق چایخوری)
۵. ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۶. ۱۵۰ گرم آرد (۱ و ۱/۴ پیمانه)
۷. ۵ گرم بکینگپودر (۲/۳ قاشق غذاخوری)
۸. ۵۰ میلیلیتر روغن خوراکی
۹. ۱۰ گرم کره بدون نمک
۱۰. ۱۵ گرم شکر کاراملی یا معمولی
۱۱. ۲ موز
مدت زمان پخت:
– ۲۵ دقیقه روی حرارت خیلی کم
– ۵ دقیقه روی حرارت کم
نکات مهم طرز تهیه کیک موز کاراملی:
– فقط مواد را به ترتیب مخلوط کنید، آمادهسازی بین ۵ تا ۱۰ دقیقه طول میکشد.
– برای داشتن کیک ضخیم از ماهیتابه کوچک ۲۰ سانتی استفاده کنید (در ماهیتابه بزرگ مواد را بیشتر کنید).
– میتوانید به جای شکر دانهدرشت، از شکر معمولی استفاده کنید.
– اگر صدای پخت زیاد شد، شعله را کمتر کنید.
– اگر بعد از ۵ دقیقه واکنشی نبود، شعله را کمی بیشتر کنید.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





