برش مثلثی از کیک شکلاتی سالم خانگی با بافتی مرطوب و اسفنجی که روی آن با گاناش شکلاتی براق و مغز گردو تزیین شده و در یک بشقاب سفید قرار دارد.

هوس یک کیک شکلاتی غلیظ و خوشمزه کرده‌اید اما نگران کالری آن هستید؟ در این ویدیو به شما روش طرز تهیه یک کیک شکلاتی سالم خانگی با بافتی نرم و طعمی بی‌نظیر را آموزش می‌دهیم. این کیک با استفاده از مواد اولیه مقوی مانند جو دوسر تهیه می‌شود و یک میان‌وعده رژیمی و عالی است که بدون نگرانی می‌توانید از آن لذت ببرید.



مواد لازم برای خمیر پایه:

• جو دوسر پرک شده — ½ پیمانه (۵۰ گرم)
• آرد بادام — ½ پیمانه (۵۰ گرم)
• پودر کاکائو — ۳ قاشق غذاخوری
• شیر داغ — ¾ پیمانه (۱۵۰ میلی‌لیتر)
• تخم مرغ — ۲ عدد
• شیرین کننده — ۱ قاشق غذاخوری (برای خمیر)
• موز رسیده — ۱ عدد
• جوش شیرین — ۱ قاشق چای‌خوری
• آب لیمو (برای خنثی کردن جوش شیرین)


مواد لازم برای لایه داخلی کیک شکلاتی:

• کرنبری خشک — ¼ پیمانه (۴۰ گرم)
• آلو خشک — ⅓ پیمانه (۹۰ گرم)
• سیب — ۱ عدد
• گردو — ۲۰ گرم
• موز — ۱ عدد (برای کف تابه)
• شیرین کننده — ۱.۵ قاشق چای‌خوری (برای کاراملیزه کردن)


مواد لازم برای سس گلیز شکلاتی:

• شیر — ⅓ پیمانه (۷۰ میلی‌لیتر)
• پودر کاکائو — ۱.۵ قاشق غذاخوری
• شیرین کننده — ½ قاشق چای‌خوری
• روغن نارگیل — ۱.۵ قاشق چای‌خوری


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *