آماده سازی مرغ تنوری مجلسی با قرار دادن مکعب های کره روی پوست و سبزیجات (سیب زمینی و هویج) در سینی فر

هیچ چیز جای یک مرغ تنوری خوش‌رنگ و لعاب را در سفره‌های مهمانی نمی‌گیرد، اما بزرگترین چالش همیشه خشک شدن گوشت مرغ در فر است. در این دستور پخت، ما از تکنیک حرفه‌ای «کره‌مالی عمیق» استفاده می‌کنیم. با قرار دادن مکعب‌های کره روی پوست مرغ و فیکس کردن آن‌ها، مرغ در طول پخت به طور مداوم با کره ذوب شده مزه‌دار می‌شود و سبزیجات زیرین نیز طعمی بهشتی می‌گیرند. اگر به دنبال طرز تهیه مرغ مجلسی هستید که همزمان دورچین کاملی هم داشته باشد، این روش بهترین گزینه است.



مواد لازم برای تهیه مرغ تنوری خوشمزه:

① مرغ کامل: ۱ عدد
② فلفل سیاه: ۲ گرم
③ نمک: ۳ گرم
④ کره: ۲۰۰ گرم
⑤ سیب‌زمینی: ۱ کیلوگرم
⑥ روغن زیتون: ۳۰ میلی‌لیتر
⑦ هویج: ۲ عدد
⑧ قارچ: ۲۰۰ گرم
⑨ پودر سیر: ۳ گرم
⑩ رزماری: ۲۰ گرم
⑪ مایونز: ۱۰۰ گرم
⑫ کچاپ: ۷۰ گرم
⑬ سس چیلی: ۳۰ گرم
⑭ نمک اضافه: ۲ گرم
⑮ فلفل سیاه اضافه: ۱ گرم


اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *