بسته بندی گوشت چرخ کرده به روش نواری و سیل وکیوم در کیسه فریزر

نگهداری گوشت چرخ کرده در فریزر، اگر به‌درستی انجام نشود، باعث تغییر رنگ از قرمز گیلاسی به ارغوانی و ایجاد سوختگی انجماد می‌شود. در این آموزش حرفه‌ای، با تکیه بر روش‌های نواری و سیل وکیوم، یاد می‌گیرید چگونه بسته‌بندی را طوری انجام دهید که گوشت نه‌تنها کیفیت و رنگ طبیعی‌اش را حفظ کند، بلکه فضای فریزر را بهینه کرده و روند یخ‌زدایی سریع‌تر شود.



اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: کانال آشپزی با نسترن

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *