در این ویدیو آموزش کیکپزی قرار هست مراحل طرز تهیه و پخت یک کیک سیب و دارچین خانگی بسیار خوشمزه و آسان را گام به گام تماشا کنید. این کیک سیب خونگی و جذاب گزینه بسیار مناسبی هست برای اینکه در کنار انواع نوشیدنیهای گرم و سرد سرو بشه! به همین دلیل این کیک برای پذیرایی از مهمانان یک انتخاب عالی خواهد بود و با درست کردنش همه مهمانان را شگفت زده خواهید کرد.
مواد لازم برای قالب کیک قطر 18 سانت:
۱. تخم مرغ 2 عدد
۲. آرد سفید 1 و 1/4 پیمانه
۳. شکر 3/4 پیمانه
۴. شیر نصف پیمانه
۵. روغن 1/3 پیمانه
۶. بیکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
۷. وانیل نصف قاشق چایخوری
۸. دارچین کمی
۹. سیب 1 عدد
زمان پخت: در دمای فر 160 درجه بمدت 40 دقیقه
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با پردیس





