دیس آلبالو پلو مجلسی تزیین شده با گوشت قلقلی، برنج زعفرانی و خلال پسته.

آلبالو پلو یکی از اصیل‌ترین و خوش‌رنگ و لعاب‌ترین غذاهای ایرانی است که با طعم ملس و ظاهر شاهانه‌اش، همیشه ستاره میزهای مهمانی است. در این دستور پخت، طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با گوشت‌های قلقلی آبدار و تزیینی بی‌نظیر را به شما آموزش می‌دهیم تا یک غذای فراموش‌نشدنی برای عزیزانتان سرو کنید.



اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

منبع ویدیو در آپارات: آشپزی با ماهپری

به این ویدیو چند ستاره میدی؟

میانگین: / 5. تعداد رای:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *