برشته کردن بادام در هواپز روشی سریع و سالم برای تهیه اسنک ترد و معطر است. در این آموزش ویدیویی مرحله به مرحله، دو مدل بادام برشته و خوش طعم درست میکنیم؛ یکی به سبک ایتالیایی و یکی به سبک شرقی، هر دو راحت و بدون روغن هستند! نتیجه کار بینهایت خوشمزه و ترد خواهد شد که قطعا همه را شگفت زده میکند و عاشق این دستور خواهید شد.
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!