چرا همیشه ماهی را یک جور میپزید؟ وقت آن است که با یادگیری ۳ تکنیک فوقالعاده، تنوعی بینظیر به سفرهتان بدهید. در این ویدیو آموزش آشپزی رولیگامی، ما بهترین طرز تهیه ماهی سالمون را به سه روش کاملاً متفاوت (لعابدار عسلی در تابه، رژیمی در کاغذ روغنی و تنوری با کره لیمویی) به شما آموزش میدهیم. برای خلق این ضیافت دریایی فقط به فیلههای تازه ماهی، مقداری کره، کمی روغن زیتون، چند حبه سیر، آب لیموی تازه، عسل و ادویههای معطر نیاز دارید. فرقی نمیکند طرفدار غذای رژیمی باشید یا عاشق طعمهای کرهای و غلیظ، این دستورالعملها بافت پنبهای و طعمی جادویی را تضمین میکنند.
مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون عسلی:
1️⃣ سالمون — ۵۰۰ گرم
2️⃣ نمک — به مقدار لازم
3️⃣ فلفل سیاه — به مقدار لازم
4️⃣ روغن زیتون — به مقدار لازم
5️⃣ کره — ۱۵ گرم
6️⃣ سیر — ۲ حبه
7️⃣ آب لیمو — نصف لیمو
8️⃣ عسل — ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پخت ماهی سالمون در کاغذ روغنی:
1️⃣ سالمون — ۳۰۰ گرم
2️⃣ کره — ۲۰ گرم
3️⃣ نمک — به مقدار لازم
4️⃣ فلفل سیاه — به مقدار لازم
5️⃣ ادویه مخصوص ماهی — به مقدار لازم
مواد لازم برای خوراک ماهی سالمون تنوری:
1️⃣ کره ذوبشده — ۵۰ گرم
2️⃣ رنده پوست لیمو — از نصف لیمو
3️⃣ آب لیمو — نصف لیمو
4️⃣ عسل — ۱ قاشق غذاخوری
5️⃣ سالمون — ۵۰۰ گرم
اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکیها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفتهای یکبار به دستهبندی آموزش آشپزی در رولیگامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر میکنیم.
منبع ویدیو در آپارات: با رکسین ببین!





