ویدیو آموزش آشپزی جدید شامل یک دستور العمل (رسپی) خاص و متفاوت برای طرز تهیه دسر ژله میوه با استفاده از شیر، مخصوص میهمانی و دورهمی…

در این فیلم آشپزی جذاب به شما یک رسپی بسیار ساده و آسان اما وسوسه‌انگیز برای طرز تهیه و آماده سازی دسر ژله میوه با استفاده از شیر، آموزش می‌دهیم.


مواد لازم به ترتیب استفاده:

  • ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر | ۶۰ گرم شکر | ۶ گرم پودر آگار | ۳ عدد نارنگی
  • ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر توت‌فرنگی | ۳۰ گرم شکر | ۶ گرم پودر آگار | ۳ عدد توت‌فرنگی
  • ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر موز | ۳۰ گرم شکر | ۶ گرم پودر آگار | ۲ عدد کیوی

طرز تهیه دسر ژله میوه خانگی:

  1. ابتدا سر و ته نارنگی‌ها را صاف ببرید و آن‌ها را در وسط لیوان بچینید.
  2. در قابلمه‌ای، ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر، شکر و پودر آگار را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  3. روی حرارت ملایم رو به متوسط بجوشانید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
  4. وقتی شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کنید و به مدت یک دقیقه دیگر هم بزنید.
  5. شعله را خاموش کرده و ۱ تا ۲ دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود.
  6. مخلوط را داخل لیوانی که نارنگی‌ها را در آن قرار دادید، بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.
  7. با نوک چاقو لبه ژله را از لیوان جدا کنید و به آرامی به چپ و راست تکان دهید تا از قالب جدا شود.
  8. برای تهیه ژله توت‌فرنگی و کیوی نیز به همین روش عمل کنید.

اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولی‌گامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

رولی‌گامی در آپارات: Aparat.com/RoliGami

1 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه دسر ژله میوه با شیر :: آسان‌ترین و جذاب‌ترین رسپی دسر برای مهمانی»

  1. رویا از مشهد

    کیوی و آناناس تو ژله باشه نمی بنده قبل کار چند لحظه باید تو آبجوش قرار بگیره حتی یه قل بزنه تا آنزیم ضد انعقاد اون از بین بره تا وقتی که توی ژله قرار گرفت ژله بسته بشه .
    و بهتره پودر ژله اول با شکر مخلوط بشه بعد به شیر یا آب اضافه بشه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *