ویدیو آموزش گام به گام طرز تهیه آسان پنکیک ژاپنی جذاب و خوشمزه در خانه و فقط با استفاده از 2 عدد تخم مرغ! با رولی‌گامی ببین، بپز و لذتشو ببر!

در این فیلم آشپزی جذاب و دیدنی به شما مراحل پخت و طرز تهیه ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین پنکیک خانگی را به روش ژاپنی آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ | ۴ قاشق چایخوری شیر (۲۰ میلی لیتر) | ۲-۳ قاشق غذاخوری آرد کیک همه منظوره | ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل | ۳ قاشق چایخوری شکر

نکات مهم:
۱. روی حرارت ملایم بپزید.
۲. سفیده‌های تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت شوند، اما بیش از حد نزنید!

نکته اضافی:
۱. آرد را به تدریج با زرده‌ها مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
۲. سفیده‌های زده شده را با کاردک به مخلوط زرده اضافه کنید و نیازی به همزن نیست!
۳. قبل از شروع، مطمئن شوید که ماهیتابه به طور یکنواخت گرم شده است.

اگر دنبال رسپی یا همون دستور پخت انواع غذاها و خوراکی‌ها مانند غذاهای اصیل ایرانی و خارجی، فست فود، کیک و شیرینی، سالاد، دسر و… هستی، حتما باید حداقل هفته‌ای یکبار به دسته‌بندی آموزش آشپزی در رولی‌گامی سر بزنی! چون ما هر هفته کلی فیلم آشپزی جدید، شامل آموزش گام به گام طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دلچسب، منتشر می‌کنیم.

رولی‌گامی در آپارات: Aparat.com/RoliGami

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *